Google’s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use : ニュース写真

Google’s New Campus Offers Light, Fresh Air, Lower Power Use

クレジット: 
Bloomberg / 寄稿者
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
キャプション:
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images
お見積りショッピングカートを表示
作成日:
2013年04月23日(火)
報道写真番号:
167308378
リリース情報:
リリースされていません。詳細情報
制限:
商業目的またはプロモーション目的で使用する場合は、ゲッティ イメージズのオフィスへお問い合わせください。For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of Bloomberg content requires Bloomberg's prior written consent.
ライセンスタイプ:
ライツマネージライツマネージ製品のライセンスには、サイズ、配置、使用期間、配布地域における制限など、使用上の制限があります。 製品をご利用の際には、使用権を付与し、その用途に基づいた価格を明確にするために必要な情報を入力するよう求められます。
コレクション:
Bloomberg
クレジット:
Bloomberg via Getty Images
最大ファイルサイズ:
1,280 x 854 px (45.16 x 30.13 cm) - 72 dpi - 639KB
ソース:
Bloomberg
オブジェクト名:
ARTS BULLITT FOUNDATION

キーワード

このイメージは著作権の対象です。 ゲッティ イメージズは、このイメージまたはクリップの不正使用者を追及する権利、および著作権違反の損害賠償を請求する権利を有します。 このイメージの入手可能性は、購入するまで保証されません(削除されたり、価格が変わったりする場合があります)。
An interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in... ニュース写真 167308378Builder,アメリカ合州国,シアトル,ファイナンス,ワシントン州,写真,南北アメリカ,屋内,建てる,建築家,本部,構築物,横長,環境,発電Photographer Collection: Bloomberg 2013 BloombergAn interior view of the Bullitt Foundation headquarters is seen in Seattle, Washington, U.S., in this undated photograph. The building confers environmental benefits with heavy timber framing that sequesters carbon, triple-glazed energy-saving windows, and high ceilings that allow daylight to replace electric lights on most days. Photographer: James S. Russell/Bloomberg via Getty Images